Pixapanda. Elke pixel op de juiste plaats

Jij koopt vast wel eens wat bij webwinkels. Net zoals je klanten. Ga eens na waar je op let voordat je een product koopt. Kijk je naar de specificaties en recensies? Of toch vooral naar de afbeeldingen?

Waarschijnlijk denk je nu bij jezelf: “Een mix van allemaal natuurlijk!”. En dat is niet vreemd. Dat denkt de buurman ook. Het is echter niet waar. Mensen zijn namelijk beelddenkers. Zo onthouden we 80% van wat we zien van de productafbeeldingen. En maar 20% na het lezen van de tekst en recensies. Zo blijkt uit onderzoek van Wyzowl.  Het wordt ook wel het Picture Superiority Effect genoemd. 

Toch zijn de meeste bedrijven totaal niet bezig met hun productafbeeldingen. Op Bol.com en Amazon zie je vaak onscherpe productfoto’s, die totaal niet sprekend zijn. Het is dan ook niet gek om te stellen dat ze hierdoor veel potentiële klanten mislopen. En dat is jammer. Er zit zoveel meer in.

Picture Superiority Effect
Mei 2019
Vorig bedrijf opgericht
Met een breed aantal grafisch ontwerp diensten.
Mei 2019
Januari 2020
Specialisatie begonnen
Gestart met specialiseren in Amazon en Bol.com afbeeldingen.
Januari 2020
Juni 2021
Meer dan 500+ productafbeeldingen
Gemaakt voor internationale merken met een ruime assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten.
Juni 2021
Oktober 2021
Pixapanda ontstaan
Pixapanda zorgt voor alle vormgeving waarmee jij het meeste resultaat haalt uit jouw verkoopplatformen.
Oktober 2021

Twee jaar geleden…

Het is alweer twee jaar geleden dat een connectie naar me toe kwam en vroeg of ik ook product listings maak. Zij hadden hier namelijk geen tijd voor, maar zagen wel het belang in van sterke productafbeeldingen.

Goh, dacht ik. Wat is dat nou weer, een product listing?

Na intensief Googelen kwam ik er al snel achter dat product listings gaan over het beeldmateriaal op verkoopplatformen als Bol.com en Amazon. Dit paste goed bij mijn vakgebied, dus nam ik de opdracht vanzelfsprekend met beide handen aan. Toen de geoptimaliseerde afbeeldingen online gingen, kreeg ik al snel een nieuwe opdracht van dezelfde klant. Blijkbaar was het resultaat zo positief dat ze zo snel mogelijk listings voor al hun producten wilden hebben.

Goed, dat was twee jaar geleden. In de tussentijd heb ik me volledig gespecialiseerd in het maken van product listings. 500+ productafbeeldingen verder en ik durf volmondig te zeggen dat mijn productafbeeldingen garant staan voor een geweldig resultaat!

Wie ben ik?

Mijn naam is Jolanda van Beusichem en ik ben oprichter van Pixapanda. Mijn vorige bedrijf werd in leven geroepen in 2019 met een breed aantal grafisch ontwerp diensten. Begin 2020 was ik al snel aan het specialiseren door Amazon en Bol.com afbeeldingen te maken voor merken in verschillende consumentencategorieën. Vandaag de dag heb ik mijn partners geholpen met meer dan 500 effectieve productafbeeldingen.

Naarmate ik meer ervaring heb opgedaan, is Pixapanda ontstaan. Een ontwerpbureau die zorgt voor alle vormgeving waarmee jij het meeste resultaat haalt uit jouw verkoopplatformen.

Hulp nodig? Neem contact met mij op.

Oprichter Pixapanda