Reviews
”eindresultaat was boven verwachting”

4x meer omzet door sterke productafbeeldingen op Amazon

Wees je concurrentie voor en trek 400% meer potentiële klanten aan. Pixapanda zorgt voor alle vormgeving waarmee je het beste resultaat haalt uit Amazon.

Betere verkoopcijfers
Meer herhaalaankopen

Als je op zoek bent naar een product, ga je onderzoeken welke het beste bij je past. Zo wil je weten of het product wel aansluit bij jouw situatie. En waarom dit product beter is dan die van de concurrent. Als verkoper is het essentieel om hier op in te spelen. Hoe doe je dat? Door jouw Unique Selling Points (USP’s) op de beste manier te presenteren.

Je overtuigt potentiële klanten door de voordelen, eigenschappen en functionaliteiten terug te laten komen in je productafbeeldingen. Mensen zijn namelijk beelddenkers. Zo onthouden we 80% van wat ze zien, en maar 20% van wat we lezen. Ook wel het Picture Superiority Effect genoemd. Logisch dus dat sterke afbeeldingen garant staan voor betere verkoopcijfers én voor meer herhaalkopen.

Deurhor Amazon USP
Deurhor Amazon Fotografie

Betere fotografie
Meer feeling

Een effectieve productafbeelding maken start bij de fotografie. Des te beter de kwaliteit van de foto, des te verleidelijker het is om jouw producten te kopen. Goede productfoto’s stralen namelijk kwaliteit uit. En dat merk je in de verkoopcijfers. Want zeg nou eerlijk. Zou jij online producten kopen met vage, onscherpe afbeeldingen?

Maar duidelijke foto’s zijn niet genoeg. Deze moeten achteraf nog bewerkt worden zodat het product nóg beter opvalt. Om van een goede foto een geweldige foto te maken, houdt Pixapanda rekening met de details, schaduw, kleurintensiteit en merkimago. Zo zorgen we voor een strak eindproduct dat aansluit bij jouw huisstijl.

Betere marketing
Meer overtuiging

Stel je eens voor. Nou, dat voorstellen is best moeilijk. Maar ook super belangrijk tijdens het aankoopproces. Let bijvoorbeeld de volgende keer eens op dat je reclame ziet op televisie. Zie je dat alle producten in actie komen? Vaak krijg je te zien wat voor effect het product heeft op het leven van degene die het gebruikt.

Dit principe is ook toepasbaar (en effectief!) bij productafbeeldingen. Door voor en na afbeeldingen te gebruiken, ziet de klant precies wat hij aan jouw product heeft. En dat werkt! Want we zijn eerder geneigd om een product te kopen als we direct het resultaat kunnen zien.

Voor en Na Productafbeelding

Waar we op letten tijdens het maken van jouw productafbeeldingen

Typografie

Lettertypen en fonts zijn niet zo belangrijk, toch? Fout! Met de typografie creëer je sfeer en straal je jouw persoonlijkheid uit. Ga je voor een traditionele look of toch voor een moderne, warme uitstraling? Aan jou de keuze.

Fotografie

Wij bewerken jouw foto’s zodat deze als beste naar voren komen. Hierbij wordt gedacht aan schaduw, kleurintensiteit en merkimago. Zo zorgen we voor een strak eindproduct dat aansluit bij jouw huisstijl.

Kleuren

De ene kleur is de andere niet: gevoelens en associaties komen naar boven bij het zien van een specifieke kleur. Wat wil jij graag uitstralen? Wij kiezen de kleur die perfect aansluit op jouw merk en klanten stimuleert.

Vormen

Vormen bepalen de uitstraling van je merk. Wil jij een strakke professionele uitstraling? Dan kan je het beste voor rechthoekige vormen gaan. Om de identiteit van jouw merk te bewaken, kiezen wij de perfect aansluitende vorm.

Tekst

Je bedoelt het waarschijnlijk goed, maar… Hoe meer tekst in de afbeelding, hoe minder de boodschap overkomt. Wij zorgen daarom dat jouw belangrijkste punten zo concreet én effectief mogelijk naar voren komen.

Details

Details kunnen afbeeldingen maken of breken. Je klant gaat twijfelen als er iets niet helemaal klopt aan de afbeelding. Wij helpen je vertrouwen bij de klant te scoren door aandacht te schenken aan alle details.

Concurrenten

De klant bekijkt niet alleen jouw producten, maar ook die van de concurrent. Logisch dus dat je meer klanten aantrekt door op te vallen. Wij onderzoeken daarom ook je concurrentie. Zo bepalen we wat er nodig is om jouw merk nog beter te laten onderscheiden.

Trends

Je wilt natuurlijk niet dat je afbeeldingen ouderwets overkomen. Pixapanda houdt daarom de trends bij op het gebied van vormgeving en marketing. Zo garanderen we dat jouw afbeeldingen helemaal voldoen aan de verwachtingen van nu.

Richtlijnen

Amazon maakt gebruik van strenge richtlijnen. Zo worden jouw afbeeldingen automatisch bijgesneden of zelfs verwijderd als ze hier niet aan voldoen. Maar geen paniek. Wij kennen intussen alle ins en outs, waardoor je probleemloos verkoopt op Amazon.

Wat voor soorten afbeeldingen we voor jou maken

Ontdek de voorbeelden door met je muis over de logo’s te bewegen

Afmetingen

USP'S

Verpakkingsinhoud

Reviews

Sfeer

Handleiding

Functionaliteiten

Voor en na

Wat anderen over pixapanda zeggen

Living Nine Review
Er wordt goed meegedacht hoe de afbeeldingen vorm te geven, er is genoeg ruimte voor eigen input en kleine aanpassingen worden snel doorgevoerd. Het eindresultaat was boven verwachting.
Living Nine
6 mei 2021
Fordig Review
Top partij, heel professioneel en werk al een tijdje met ze samen! Alles strak in dezelfde huisstijl welke herkenbaar is voor onze klanten. Creatief, meedenkend en ook gewoon mooie listings!
Fordig
2 september 2021
iDESKMATE Review
Fijne samenwerking, veel vakkennis en prachtige eindresultaten. Voor een prima prijs. Alles is mogelijk, fijn dat je specifiek vanuit jouw wensen wordt geholpen. Al met al dik tevreden!
iDesk Mate
5 mei 2021

Meer Feeling. Meer Overtuiging. Meer Conversies

Ontdek alle voordelen

Meer conversie
Hogere CTR
Concurrentie verslaan
Tevreden klanten
Meer goede reviews