Reviews
”eindresultaat was boven verwachting”

Betere winkelervaring op Amazon
door A+ content

Pixapanda zorgt voor alle vormgeving waarmee je het meeste resultaat haalt uit Amazon.

Betere branding
Meer aandacht

Om te slagen op Amazon moet je jouw bezoekers omtoveren tot klanten. Makkelijker gezegd dan gedaan, denk je nu. Al helemaal als je nagaat hoeveel concurrentie er wel niet is op Amazon. Maar waar de één beren op de weg ziet, ziet de ander juist kansen.

Door de trends te volgen, loop je altijd voor op je concurrentie. A+ content is zo’n nieuwe trend op Amazon. Met deze functie voeg je tot 7 productafbeeldingen toe aan je productpagina. Waarom zou je dat doen? Omdat dit je een buitengewone kans geeft om jouw merk te onderscheiden van je concurrenten.

Zo kan je de belangrijkste voordelen (USP’s) nogmaals benadrukken. En sluit je af met een sterk stukje branding, waardoor de bezoeker nog meer feeling heeft bij jouw merk. Bovendien word je product beter gevonden als je gebruik maakt van deze functie. Het zal je dan ook niet verbazen dat A+ content resulteert in meer bezoekers, een hoger conversiepercentage en meer omzet.

A+ Content Lifestyle
A+ Content USP's
Hoe te Gebruiken A+ Content
USP A+ Content
Partybro A+ Content
A+ Content Stappen

Betere productinformatie
Meer tevreden klanten

Denk je leuk verkocht te hebben, wordt je product weer teruggestuurd. Super vervelend. Maar ook super duur. De verzendkosten komen immers helemaal op jouw rekening. De oorzaak van retours ligt bij het foute beeld dat de klant heeft van jouw product. Vage productteksten en onscherpe productfoto’s staan hier meestal bij centraal.

Juist daarom is het zo belangrijk om je klant een goed beeld te geven van jouw product. Met A+ content krijg je de kans om belangrijke productinformatie extra op te laten vallen. Zo komt je potentiële klant nog meer over je product te weten, waardoor hij beter de afweging kan maken of het product wel bij hem past. Het resultaat? Minder producten op de retour!

Betere A+ content
Meer positieve reviews

Huh? Meer reviews door afbeeldingen? Ja echt! Door jouw geoptimaliseerde A+ content heeft de klant meer feeling voor je product. Jouw product komt professioneler over wat zorgt voor een voordelig psychologisch effect. Hierdoor is de klant namelijk eerder tevreden én laat hij sneller een positieve review achter.

Amazon A+ Content
Had ik veel eerder moeten kopen
Deze deken had ik veel eerder moeten kopen. Ben weer uitgerust en fit. Ik vind het niet zo heel zwaar aanvoelen en omdraaien gaat met alle gemak.
Patricia
2 dagen geleden

Waar we op letten tijdens het maken van jouw A+ content afbeeldingen

Typografie

Lettertypen en fonts zijn niet zo belangrijk, toch? Fout! Met de typografie creëer je sfeer en straal je jouw persoonlijkheid uit. Ga je voor een traditionele look of toch voor een moderne, warme uitstraling? Aan jou de keuze.

Fotografie

Wij bewerken jouw foto’s zodat deze als beste naar voren komen. Hierbij wordt gedacht aan schaduw, kleurintensiteit en merkimago. Zo zorgen we voor een strak eindproduct dat aansluit bij jouw huisstijl.

Kleuren

De ene kleur is de andere niet: gevoelens en associaties komen naar boven bij het zien van een specifieke kleur. Wat wil jij graag uitstralen? Wij kiezen de kleur die perfect aansluit op jouw merk en klanten stimuleert.

Vormen

Vormen bepalen de uitstraling van je merk. Wil jij een strakke professionele uitstraling? Dan kan je het beste voor rechthoekige vormen gaan. Om de identiteit van jouw merk te bewaken, kiezen wij de perfect aansluitende vorm.

Tekst

Je bedoelt het waarschijnlijk goed, maar… Hoe meer tekst in de afbeelding, hoe minder de boodschap overkomt. Wij zorgen daarom dat jouw belangrijkste punten zo concreet én effectief mogelijk naar voren komen.

Details

Details kunnen afbeeldingen maken of breken. Je klant gaat twijfelen als er iets niet helemaal klopt aan de afbeelding. Wij helpen je vertrouwen bij de klant te scoren door aandacht te schenken aan alle details.

Concurrenten

De klant bekijkt niet alleen jouw producten, maar ook die van de concurrent. Logisch dus dat je meer klanten aantrekt door op te vallen. Wij onderzoeken daarom ook je concurrentie. Zo bepalen we wat er nodig is om jouw merk nog beter te laten onderscheiden.

Trends

Je wilt natuurlijk niet dat je afbeeldingen ouderwets overkomen. Pixapanda houdt daarom de trends bij op het gebied van vormgeving en marketing. Zo garanderen we dat jouw afbeeldingen helemaal voldoen aan de verwachtingen van nu.

Richtlijnen

Amazon maakt gebruik van strenge richtlijnen. Zo worden jouw afbeeldingen automatisch bijgesneden of zelfs verwijderd als ze hier niet aan voldoen. Maar geen paniek. Wij kennen intussen alle ins en outs, waardoor je probleemloos verkoopt op Amazon.

Wat anderen over pixapanda zeggen

Living Nine Review
Er wordt goed meegedacht hoe de afbeeldingen vorm te geven, er is genoeg ruimte voor eigen input en kleine aanpassingen worden snel doorgevoerd. Het eindresultaat was boven verwachting.
Living Nine
6 mei 2021
Fordig Review
Top partij, heel professioneel en werk al een tijdje met ze samen! Alles strak in dezelfde huisstijl welke herkenbaar is voor onze klanten. Creatief, meedenkend en ook gewoon mooie listings!
Fordig
2 september 2021
iDESKMATE Review
Fijne samenwerking, veel vakkennis en prachtige eindresultaten. Voor een prima prijs. Alles is mogelijk, fijn dat je specifiek vanuit jouw wensen wordt geholpen. Al met al dik tevreden!
iDesk Mate
5 mei 2021

Meer tevreden klanten. Meer positieve reviews. Meer conversie

Ontdek alle voordelen

Meer conversie
Hogere CTR
Concurrentie verslaan
Tevreden klanten
Meer goede reviews